top of page

Новини

Новини

НОВИНИ  КОМПАНІЇ

Дитячий фотоконкурс від СК «Княжа Лайф VIG»: «Я та мій найкращий друг!» 

 
Дорогі друзі!

 

Традиційний фотоконкурс від страхової компанії «Княжа Лайф VIG» цьогоріч присвячений дружбі. Адже справжня дружба -  це цілий світ, повний таємниць і секретів, вигадок, витівок і радощів! 

Це і величезна радість від спілкування, і вміння справлятися з проявами власного егоїзму, і повага до думки інших людей, і бажання приходити на допомогу, співчувати і співпереживати, бути добрим і щедрим, уважним і турботливим. Якщо у мене  є друг, значить, я – щасливий! Адже разом ми – сила, здатна здолати будь-які труднощі та життєві негаразди! 
 

Для участі у фотоконкурсі з 1 вересня по 30 листопада 2017 року зробіть одне авторське фото зі своїм другом, опублікуйте пост з хештегом #ятамійдруг у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому розкажіть про Вашу дружбу а  також додайте саме фото та отримайте можливість виграти один з цікавих та корисних  призів! 
У фотоконкурсі мають право брати участь діти, онуки та племінники клієнтів ПрАТ СК "Княжа Лайф VIG" у віці до 16 років.

 

Автори ТРЬОХ кращих фото отримають один з чудових призів:
1 місце – СМАРТФОН; 
2 місце - ПЛАНШЕТ; 
3 місце  - CТИЛЬНИЙ РЮКЗАК!

 

Крім цього, будуть визначені переможці 10-ти заохочувальних призів, які отримають ФІРМОВІ БЕЙСБОЛКИ! Кожному переможцю буде вручено ДИПЛОМ ПЕРЕМОЖЦЯ!

 

ОНЛАЙН-ГОЛОСУВАННЯ В СОЦІАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ FACEBOOK ВІДКРИТО ДО 30 ЛИСТОПАДА 2017 року!

 

Умови голосування: Голосувати за вподобане конкурсне фото можуть як учасники конкурсу, так і відвідувачі сторінки. Свій голос можна віддати тільки за одне фото. У разі "накручування" голосів фото з групи буде видалятися.

Переможці фотоконкурсу будуть обрані за підсумками наради експертного журі, а переможець, що набере найбільшу кількість, «лайків»,  отримає Приз глядацьких симпатій.

bottom of page