top of page

Новини

Новини

НОВИНИ  КОМПАНІЇ

СК "Княжа Лайф VIG" взяла активну участь у новорічному святковому семінарі партнера ТОВ "Інвестиційний Фінансовий Брокер"

Чергова зустріч представників ПрАТ СК «Княжа Лайф Вієнна Іншуранс Груп» напередодні новорічних свят відбулася з партнером ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФІНАНСОВИЙ БРОКЕР". Новорічний семінар пройшов 17 грудня 2016 року в м. Житомир, в якому прийняли участь представники інших компаній зі страхування життя. Від імені ПрАТ СК «Княжа Лайф Вієнна Іншуранс Груп» Перший Заступник Голови Правління Бордюг Ірина Вікторівна та Директор департаменту продажів Гриньков Олександр урочисто відзначили керівників та новачків-фінансових консультантів ТОВ «ІФБ», заклавши стійке підґрунтя для нових досягнень та динамічного розвитку партнерських відносин в 2017 році.
Презентація Олександра Гринькова окреслила гостям заходу основні вектори розвитку компанії, стратегічні цілі Групи на українському ринку страхування життя, фінансові показники та останні досягнення товариства тощо. Продемонcтрований новий рекламний ролик групи компаній «VIG» не залишив жодного слухача байдужим.
Безпосередньо під час вечірнього гала-святкування Ірина Вікторівна Бордюг виступила з привітальним словом та відзначила дипломом за перемогу в номінації «Надія 2017 року» та цінними новорічними подарунками керівників ТОВ «ІФБ», Сергія та Лідію Кукурузу.
Надзвичайно приємно, що семінар пройшов на одному диханні, в теплій, дружній атмосфері; гості насолодилися чудовою концертною програмою, а душевна атмосфера розважально-готельного комплексу «Золоте Руно» додала гарного настрою всім присутнім та позначилася справжньою перлиною в низці спогадів її учасників.

bottom of page