top of page

Зміни у надсиланні інформаційних листів Клієнтам

 

Шановні Клієнти!

 

Повідомляємо Вас про те, що починаючи з 1 січня 2020 року надсилання інформаційних листів поштою БУДЕ ПРИПИНЕНО.

 

Відповідне рішення було прийняте з урахуванням декількох важливих аргументів:

  • По-перше, змінюється наш стиль життя та спілкування завдяки новим технологіям: ми все рідше користуємося паперовими листами та перевіряємо свою поштову скриньку.

  • По-друге, багато з наших Клієнтів, так само як і наша Компанія, дбають про стан екології і намагаються свідомо підходити до використання природних ресурсів, таких як, зокрема, деревина.

  • По-третє, досить часто після укладення Договору страхування, Клієнти змінюють адресу проживання (перебування) і не повідомляють про відповідні зміни Компанію. Через це поштові відправлення від Компанії вони не отримують.

 

Від 1 січня 2020 року всі офіційні повідомлення будуть надсилатися електронними листами на Ваш e-mail та sms-повідомленнями на Ваш номер мобільного телефону.

 

На сьогодні Компанія має у користуванні достатню кількість інструментів для інформування Клієнтів про своєчасну сплату чергових платежів, головні новини у діяльності Компанії та інші важливі деталі співпраці. Зокрема повний функціонал для комунікації з Вами, як Клієнтом, реалізовано у Особистому кабінеті клієнта на нашому сайті  www.kniazha-life.com.ua.

 
Зважаючи на викладену інформацію, просимо Вас надати актуальні контактні дані до Компанії, а саме Ваш 1) номер мобільного телефону та 2) e-mail. Це можна зробити двома шляхами: 1) надіславши Viber-повідомлення з номера Страхувальника на номер (063) 050-85-01 (Viber), вказавши в повідомленні номер полісу та e-mail або 2) надіславши e-mail з актуальної електронної адреси Страхувальника на info@kniazha-life.com.ua, вказавши номер полісу, ПІБ та номер мобільного телефону Страхувальника.

З метою оновлення бази даних Клієнтів актуальними контактами, найближчим часом представники Компанії можуть зателефонувати Вам із проханням надати адресу Вашої електронної пошти.

НАПЕРЕД ВДЯЧНІ ВАМ ЗА НАДАННЯ АКТУАЛЬНОЇ КОНТАКТНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКА ДОПОМОЖЕ НАМ У МАЙБУТНЬОМУ НАДСИЛАТИ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ ЗА ВАШИМ ДОГОВОРОМ СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ ШВИДКО ТА У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС СПОСІБ.

Ми допускаємо, що дехто із наших Клієнтів до цього часу не користується електронною поштою. Якщо Ви входите до числа таких Клієнтів радимо вам принагідно зареєструвати e-mail та повідомити його Компанії. Якщо ви з якоїсь причини не маєте змоги зареєструвати свій e-mail, ми, звичайно, готові надсилати вам офіційні листи поштою, за умови вашого індивідуального звернення до менеджерів нашого контактного центру за телефоном 0 800 508 501 або скористайтесь зручними формами зворотного зв’язку та онлайн чату на нашому корпоративному сайті www.kniazha-life.com.ua.

НОВИНИ  КОМПАНІЇ

bottom of page