top of page

Новини

Новини

НОВИНИ  КОМПАНІЇ

Княжа, Княжа Лайф та ДЦП Хелп дарують новорічне свято особливим дітям

 

28 грудня 2016 року в Центрі Дитячої та Юнацької Творчості м. Васільків Київської області відбулася святкова новорічна подія для особливих діточок, які стоять на районному обліку із ураженням центральної нервової системи.

 Страхові компанії “Княжа” та «Княжа Лайф» підтримала свято, яке проводилося за ініціативою громадської організації «ДЦП Хелп» разом із Центром Дитячої та Юнацької Творчості м. Васильків.

Яскраву та насичену програму, яка розпочалася з молитви за зцілення та здоров’я від отця Романа (Васильківський храм Великомученика Юрія, УГКЦ), склали виступи юних талантів, спілкування із казковими героями, спільні ігри, візит Діда Мороза та Снігуроньки, творчі майстер-класи, а також багато солодощів!

Руслан Васютін, Голова Правління СК «Княжа Лайф» : «Підтримка такого свята для нас є невід’ємною складовою корпоративної соціальної відповідальності Княжа Лайф. Будуючи наш бізнес на загальнолюдських цінностях і турботі, ми з радістю беремо участь у проектах ДЦП Хелп, роблячи наш скромний внесок в благополуччя українських родин.»

 

bottom of page